IHANAA KUN LAITOITTE NIIN PALJON KIVOJA KOMMENTTEJA,KIITOS ! Ja teidän aktiivisuudenne takia osa on normaalia pidempi :)

Tämän kuvan ei ole nyt tarkoitus pitkittää tätä osaa ...Mutta jos katsotte tarkkaan (niinkuin Lyle tekee..) Niin mihinkäs Lylen silmät oikein karkailevat ?

En nyt jaksanut selostella mitään hirveästi,  vaan hyppäsin suoraan lapsi-Biancaan : )

Biancasta hieman lähempi kuva. ihan nätti tyttönen.

Ja sitten Gilbert !

Myös Barbara tuli kyyläilemään mitä oikein tapahtuu ja näki huimasti kasvaneen veljensä.

Samalla Gilbert keksi sitten että leveilisi hieman siskolleen ja teille kaikille. Mokomakin kännikala -.-'

Gilbertin uusi asu, hieman parempi eikösh ? Naamassa ei tarvinnut muuttaa mitään :)

Barbaralla alkoi koulu jo mennä + puolelle.

Jotta Biancakin saisi kympin, hän alkoi lukemaan ahkerasti joka ilta.

Bre päätti paljastaa Lylelle että he tosiaankin ovat saamassa lisäystä perheeseen.         ''Kulta tuohan on todella hieno asia ja toivottavasti se on sitten vaihteeksi poika.'' Lyle sanoi viekas ilme kasvoillaan.

Samalla sitten he solmivat avioliiton :   ''Minä Bre Muhku, otan sinut Lyle Brackmountainin miehekseni ja lupaan olla uskollinen sinulle siihen asti, kunnes kuolla kupsahdan''

Samalla myös Lyle solmi Bren kanssa avioliiton :D    '' Minä Lyle Brackmountain otan sinut Bre Muhkun vaimokseni ja lupaan olla sinulle uskollinen siihen asti,kunnes kuolla kupsahdan.''    ns. Seremoniasta toiseen asiaaan --->

Gilbert oli alkanut käyttäytyä oudosti, hän sai ihmeellisiä visioita päiväsaikaan ja hänellä näytti olevan vampyyrinhampaat ? :o

Se kuitenkin osoittautui normaaliksi murrosiäksi:  ''Ja mähän nappaan kaikki kimmat mun syliin ku oon näin lihaksikas mussle !''

Kokeilin ensimmäistä kertaa että millaisen lumiukon aikuiset ja sivistyneet ihmiset sitten tekevät ja tässä on sitten testini tulos :

BAD.   nyt kyllä savua tulee korvista, kun en nähnyt normaalia lumiukkoa.Onko simit oikeasti aina näin vihamielisiä ?

Toisilla oli varhain aamusta kummallisen pelottavia lumileikkejä ulkona. Huomatkaa Barbaran aika häijy ilme :D

Sitten kun aruinkokin alkoi tulemaan pilvien takaa esiin, niin Biancakin tajusi miten suojata itseään Barbaran tykityksiltä.

Lyle ei saanut nukutuksi tuoreen ja kuorsaavan vaimonsa vieressä, joten sai tyytyä pehmeään sohvaan mutta hyvin karheisiin tyynyihin.

Kysymys: Onko tää se isoin maha?  Veikkailkaapa kommentteihin !


Lyle oli huomannut että lumi oli sulanut ja kevät lähestyisi, joten päätti kylvätä mansikoita heidän pihalleen.

''Kultsipuppeli mites nukutti ? Tiäksä et mä nukuin siis todella hyvin..Johtuukohan se siitä että mä oon raskaana? Mitä sä sanot Lyle ?'' Bre kyseli.

''No tota.. Hyvinhän mä nukuin. Varmaan johtuu tosta pienokaisesta, noi yöunet..'' Lyle sanoi sormet ristissä ja tosiaankin toivoen että se johtui siitä pienestä naperosta .

Sitten kun Bre oli lähtenyt ruokapöydästä ja mennyt suihkuun Lyle vielä mietti sanomisiaan. '' Nukuinhan minä hyvin..Tyynyt vain varmaankin raastivat korvani verille.''Hän mumisi hiljaa,  mutta kuitenkin hän myöhemmin tajusi tehneensä juuri oikein. Bre ei olisi tykännyt jos Lyle olisi sanonut jotain kuorsaamisesta.

Ja Gilbert otti mallia äidistään ja isäpuolestaan lauleskellen samalla :  ''Kun rahhaa nyt vain oikein tursuileee, kimmatkin mua palveeeleee !'' Kjäh Kjäh

Gilbertilla taisi olla tähtäimessä joku ?  Mutta se meinasi jo kaatua kun tyttö sanoi : ''Gilbert, onko sinulla tuossa finni,vai näenkö väärin ?!'' Kysyi Renè. Gilbert pysyi vaiti,mutta rupesi tunnustelemaan ihoaan. Kuitenkin Renè purskahti nauruun :''Voi Gilbert,ei se ole finni, vaan jokin ketsuppitahra ! Voi minua hupsua.'' Gilbert huokaisi helpotuksesta ja alkoi taas flirttailemaan Renèlle.

Barbara sai suurimman teoksensa valmiiksi ja piti sitä itse asiassa aika hienonakin. Maalaus laitettiin Barbaran sängyn viereen.

''Voi minä saan kohta sisaruksen.. Toivoisin poikaa, koska haluaisin näyttää sille,että tyttö voi olla voima-asemassa ! Mutta tyttökin kelpaa,sillä voin pitää sille teekutsut.'' Sanoi Bianca, tunnustellessaan Bren jo tosi pyöreää vatsaa.

Barbara toi koulusta (poika)kaverinsa ja eipä ollut hullumpi..jos nyt muisteltaisiin näitä edellisiä.. .kröh kröh. Ehkä ton perunanenän vois jotenkin korjata puuterilla ja meikkivoiteella ?

Iltapalalla Barbarakin halusi tietää jotain vauvasta : ''Äiti..'' Barbara sanoi hyvin hiljaa,mutta jatkoi kovemmalla äänellä '' Sattuuko synnyttäminen..Tai siis se näyttää minusta kivuliaalta,enkä haluaisi ehkä synnyttää..'' Bre mietti hetken vastaustaan, kunnes sai kakistettua sen ulos. '' Voi,älä nyt noin sano ! Synnyttäminen tietenkin sattuu,mutta se on sen arvoista, kun saa pitää pientä naperoa sylissään.''  Barbara hymyili hetken itsekseen ja söi hyytelönsä nopeasti.

Kun kaikki vanhemmat olivat nukkumassa ja tietenkin myös lapset, päätti Gilbert panna suunnitelmansa käyntiin. ''Joo, siis 1.00 ? Nähään.'' Gilbert kuiski ja laittoi luurin kiinni.

Ennen lähtöä Gilbert puki parhaimmat vaatteensa päälle ja lähti kiikarissa olevan tyttönsä kanssa ajelulle. Mitä sitten siellä tapahtuikaan..sitä emme voi tietää.

Sitten aamuyöllä käynnistyi Bren todennäköisesti viimeinen synntys. Kukaan muu ei oikein ehtinyt paikalle,paitsi taas huonosti nukkunut Lyle.

Syntyi taas tytöntyllerö, jolle annettiin nimeksi Gaya .

                                      *         *               *         *

Ja koska perheen varoihin tosiaankin tarvittiin lisäystä, joutui Lyle hankkimaan uuden työpaikan.

Gilbert ja Renè olivat jo pitkällä heidän ns. suhteessaan.  ''Gilbert,mitä sä touhuut?! Ei tyttöjä tolla tavalla saada..häpeän kohta silmät päästäni!'' Huohotti Lyle katsoessaan, kun Gilbert hieroi Renètä.


'' Renè, onks mun isoveljeni sulle Se Oikea ?'' Kysyi Bianca hillitysti naureskellen.  ''Noh, ainakin hän vaikuttaa mukavalta pojalta ja..'' Renè jätti lauseensa kesken kun Lyle keskeytti: '' Eiköhän se ole heidän yksityisasia, vai mitä Bianca-tyttöseni?'' Lyle sanoi ja katsoi kummallisesti Biancaa, joka purskahti nauruun.

(en tiedä miksi näin pieni kuva?) Samassa Lyle röyhtäsi ja hirveä haju valtasi koko keittiön.

Kuin kaksi marjaa. en ihmettele miksi Lyle röyhtäisi ;F

Kaikki muut olivat jo syöneet, mutta siskokset päättivät ottaa vielä toisen annoksen''Hei ooksä kattonu niit julkkisvideoit juutupest, ku nehän on hirveit leuhkoi !'' sanoi Bianca siskolleen.

''Nehän on aina sillee glamourous-ilmeillä ja vilkuttaa faneille.''Näytteli Bianca.

''No niin !! Mut ne on myös sillee et : mä oon paras ja oon kaikkein kaunein.'' Vastasi Barbara.

Julkkiksista toiseen, tytöt saivat keksittyä uuden leikin ja kokeilivat sitä heti.

''Gilbert ! Mä haluan että sä suutelet mua nyt !'' Huusi Renè, niin että koko talo kuuli sen.

Noh, Gilbertilla ei näyttänyt olevan vaihtoehtoja ja niin hän sai ensisuudelmansa Renèltä. Söpöt nuo meidän teenagerit .  ''Noin sitä pitää poika !'' Lyle huuteli taustalta.


''Mä taidan rakastaa sua Gilbert.'' Kuiskasi Renè hänelle ennen kuin lähti kipittämään kotiinsa. Gilbert sipaisi vielä Renèn poskea vielä kerran,ennen kuin hän lähti.

 

 

                                       Osan 4 loppu : )